Izvor: KURIR/BLIC
25.05.2023 u 12:15
0

EVO ŠTA MUŠKARAC TREBA DA IMA DA BI NJU OSVOJIO! Aleksandra Mladenović o novoj ljubavi

Aleksandra Mladenović priznaje da još nije našla pravog partnera za sebe jer pored brojnih obaveza ne stiže nikome da se posveti.

 

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Aleksandra je na samom početku razgovora istakla da nije zaljubljena.

– Nisam zaljubljena. Ko će mene sad da trpi? Radim svaki dan nove spotove, nove pesme. Ko će trpeti da mu devojka nije nikada kod kuće. Želim da se posvetim karijeri, ali kada izbacim novi album, posvetiću se malo i sebi. Do kraja leta izbacujem album sa osam novih pesama. Uzbuđena sam – priča Aleksandra i dodaje:

– Bitno mi je da muškarac ima dušu i bude dobar čovek. To je ogledalo jednog momka. Za mene je to najbitnije i uvek se toga držim kroz život.

Aleksandra u poslednje vreme vodi računa i fizičkom izgledu jer se bliži leto.

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Vodim računa o ishrani jer sam se u jednom trenutku jako ugojila. Imala sam zdravstvene probleme. Sada je sve u redu – kaže Mladenovićeva i za kraj otkriva da trema kod nje uvek postoji na nastupima.

Aleksandra Mladenović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Trema kod mene uvek postoji, barem ona pozitivna, jer moram da ispunim očekivanja publike. Ni sama ne znam kako sve postižem. Ustajem jako rano. Trudim da uskladim trening i dnevne obaveze koje imam – zaključuje Aleksandra Mladenović.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter