Izvor: ALO.RS
20.03.2023 u 10:25
0

EVO U KAKVOM JE STANJU ZAPRAVO PEJA! Zlata Petrović nije mogla više da prećuti, konačno otkrivena prava istina

Peja je pre neki dan ispričao kako stvari sada stoje, pa i kada se vraća na male ekrane.

Zoran Pejić Peja nedavno se najpre požalio na bol u grudima, da bi zatim završio i na operaciji srca početkom februara, tokom koje su mu ugrađena čak tri bajpasa. Dok je javnost spekulisala o tome šta ga je dotle dovelo – veliki obim posla, „brz život“… Njegova nekadašnja supruga Zlata Petrović zajedno sa sadašnjom je brinula, a kako i ne bi, kada je u pitanju otac jednog njenog deteta.

 

Zlata i Peja su se, podsetimo, svojevremeno upoznali na jednom snimanju njegove emisije u kojoj je ona bila gost. Godine 1996. jedno drugom su i izgovorili sudbonosno „da“, a kumovali su im Goca Božinovska i Jašar Ahmedovski. Kruna njihove ljubavi svakako je naslednik Jovan, na kog se ne zna ko je više ponosan, da li poznata majka ili otac.

 

Posle razvoda, Zlata i Peja ostali su u sasvim korektnim odnosima, toliko da je pevačicu suvišno bilo i pitati koliko ju je „bolela glava“ zbog problema sa zdravljem od kojih se voditelj sada, kaže, uspešno oporavlja.

– Kako da se ne zabrinem, to je suvišno pitanje. Brinula bih da se ne znam kome desi, a ne ocu mog deteta. Super je sada. Sve je to lepo prošlo. On je, bre, jak čovek i mora da bude dobro – naglasila je ona gostujući u emisiji

Podsetimo, Peja je pre neki dan za ispričao kako stvari sada stoje, pa i kada se vraća na male ekrane.

„Doktori su zadovoljni!“

– Prošlo je više od mesec dana, osećam se super, rane su sve zarasle, redovno idem na kontrole… Skoro sam izvadio konce, a posle toga sam išao na kontrolu kod doktoke. Kontrolišu srce, ali i sve ostalo. Meni su ugrađena tri bajpasa, doktori su zadovoljni i ide sve super. Oporavak se skoro završava i 27. počinjemo sa snimanjima i radom, krećemo sa emisijama – kazao je on za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter