Izvor: BSC HAPPY
05.02.2023 u 17:31
0

„MALO JE FALILO DA JE UBIJEM“ Poznati glumac se prisetio JEZIVOG iskustva sa snimanja filma (VIDEO)

Nakon incidenta, studio se raščistio „za tri sekunde“, ostavljajući Batlera da plače u boksericama.

Glumac Džerard Batler se prisetio trenutka kada je „skoro ubio“ Hilari Svonk na snimanju filma „P.S. Volim te”.

Batler je u emisiji „Dru Barimor Šou“ rekao da se Svonk povredila dok su snimali scenu u kojoj je on plesao „kao idiot“ u boksericama i tregerima.

ZAHVALJUJUĆI GATARI PRIHVATIO ULOGU: Poznati glumac otkrio kako je počela njegova karijera

Dok je Batlerov lik, Džeri Kenedi, trebalo da bude pogođen kopčom za tregere u lice dok se skida, metalni zatvarač je umesto toga „zarezao“ glavu Hilari Svonk.

– Zaglavilo se, a onda se oslobodilo i preletelo mi preko glave. Posekao sam je. Morali su da je odvedu u bolnicu – objasnio je glumac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Batler je ovaj dodatak nazvao „tako opasnim“, napominjući da je ekipa snimatelja „imala plastične prednje strane da se zaštiti“ od letećeg metala.

Nakon incidenta, studio se raščistio „za tri sekunde“, ostavljajući Batlera da plače u boksericama.

– Napravio sam ožiljke na Hilari Svonk. Skoro sam joj izvadio oko, i samo sam pravio budalu od sebe dva dana – rekao je Batler.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter