Izvor: BSC HAPPY
03.05.2023 u 15:32
0

OVO JE FILM čija radnja DO DETALJA podseća na PUCNJAVU U BEOGRADU: Mesec dana planiran ZLOČIN, učenik koristio MAPU ŠKOLE VIDEO

Nezapamćena tragedija...

Nezapamćena tragedija koja se desila u školi „Vladislav Ribnikar“ kada je K.K. (14) usmrtio osam učenika, učiteljicu i čuvara, rastužila je i šokirala Srbiju i region.

Dečak K.K. je, kako se navodi, mesec dana planirao ubistvo, a uz mapu škole je uspeo da isplanira kretanje kako bi izvršio zločin.

Takođe, uz mapu škole, imao je i spisak potencijalnih žrtava, dok je do oružja došao tako što je nasamario svoje roditelje, koji nisu čak ni bili svesni toga da oružja nema u kući, iako je bilo u sefu i pod šifrom.

Rukovanje oružjem je K.K. (14) vežbao mesecima tokom odlazaka u streljanu sa ocem, pa je precizno uspevao da pogodi svoje mete.

Ono što ga je navelo da počini zločin jesu odbijanje okoline i njeno neprihvatanje.

Sve ovo je deo filma koji gotovo do detalja podseća na današnju tragediju, a on se zove „Elephant“ i izašao je 2003. godine, što je dosta pre rođenja K.K., ipak, detalji su gotovo identični…

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter