Izvor: Novosti
02.01.2023 u 10:11
0

GLUMAC DŽEREMI RENER DOŽIVEO NESREĆU DOK JE ČISTIO SNEG! Čuveni Marvelov junak u kritičnom stanju, prebačen helikopterom u bolnicu

Glumac Džeremi Rener, koji u Marvelovim filmovima Hokaja, nalazi se u kritičnom, ali stabilnom stanju, prenose američki mediji.

Glumac je doživeo nesreću dok je čistio sneg, oko svoje kuće u Tahou, okolini RIna, koji je žestoko pogođen snežnom olujom koja je ostavila 35.000 domaćinstava bez struje.
Nije poznato kako je glumac zadobio povrede, ni koje, ali je otkriveno da je u trenutku nesreće upravljao jednom od mašina za uklanjanje snega. Mediji prenose da je glumac helikopterom prebačen u bolnicu gde „dobija najbolju negu“.

Ledeni talas paralisao je Ameriku pre nedelju dana., a od Kanade do Meksika poginulo je 56 ljudi. Ostajali su zarobljeni u snegu i u svojim automobilima!.

Džeremi Rener ima ranč u Nevadi, na granici sa Kalifornijom, a na jutro nesreće objavio je sliku kako izgleda nakon poslednjih padavina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter