Izvor: BSC Happy
04.02.2023 u 13:08
0

ZAHVALJUJUĆI GATARI PRIHVATIO ULOGU: Poznati glumac otkrio kako je počela njegova karijera

Mekonahi kaže da nije bio siguran da li će igrati ovu ulogu, sve do slučajnog susreta sa misterioznim strancem.

Karijera poznatog glumca Metjua Mekonahija krenula je uzlaznom putanjom 2003. godine kada je glumio zajedno sa Kejt Hadson u filmu „Kako izgubiti dečka za 10 dana“, ali malo je falilo da ne prihvati tu ulogu.

Mekonahi kaže da nije bio siguran da li će igrati ovu ulogu, sve do slučajnog susreta sa misterioznim strancem.

– Sećam se da sam razmišljao da li ću to učiniti ili ne dok sam jedno veče šetao Sanset Bulevarom – rekao je glumac za američke medije.

PRVI PUT SE DESILO KAD JE IMAO 15 GODINA! Glumac otkrio da je SEKSUALNO ZLOSTAVLJAN!

– Iznenada, pojavljuje se jedan tip niotkuda, bio je guru ili gatara i pita: „Mogu li da vam proreknem sudbinu?“. Bio sam kao: „Da, čoveče. Naravno“. On mi je odmah rekao: „Postoji film o kome trenutno razmišljate. To je romantična komedija. Morate ovo da uradite ili će to biti jedno od najvećih žaljenja u vašem životu. To će biti eksplozija, biće neverovatno iskustvo i zaradićete gomilu novca“ – ispričao je Mekonahi.

Metju Mekonahi je na početku čak sumnjao da su čoveka angažovali iz filmskog studija, ali je priznao da ga je to navelo da ozbiljnije razmotri projekat.

– Nasmejao sam se na tu pomisao, ali se sećam i da sam ozbiljnije razmislio. Mislim da sam čak sledećeg dana prihvatio ponudu – rekao je glumac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kejt Hadson je bila oduševljena što je Metju pristao na projekat jer je imao tako veliku „energiju“.

Prema Kejt, Gvinet Paltrou je prvobitno trebalo da igra ulogu Andi Anderson i ona je ta koja je predložila Mekonahija za film.

Mekonahi je rekao da će uvek biti zahvalan za tajanstvenog vrača.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter