Izvor: Objektiv.rs
08.04.2022 u 08:50
0

Sećate li se Miše iz „Žikine dinastije“? Ne bavi se više glumom, ali ZARAĐUJE bolje od mnogih – evo kako danas izgleda (FOTO)

Ljubitelji “Žikine dinstije” sigurno pamte Mihajla Jevtića, koji je tumačio lik dečaka Miše Pavlovića iz dela “Kakav deda, takav unuk”.

Kada se snimao kultni film Mihajlo je tada imao pet godina, a svi su bili oduševljeni scena sa deda Žikom, kog je igrao Dragomir Bojanić Gidra.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Iako je nakon filmskog serijala koji je osvojio srca publike glumio u još serija i filmova, Mihajlo se danas ne bavi glumom.

On danas ima 45 godina i bavi se muzikom, dizajnom i izradom veb aplikacija i internet sajtova.

Kako se do sada pisalo u domaćim medijima, zahvaljujući ovim poslovima Mihajlo je sebi obezbedio više nego pristojan život, a zarađuje više od mnogih glumaca. Njegove skorašnje fotografije mogu se naći na društvenim mrežama, a mnogi tvrdi da je gotovo neprepoznaljiv.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter