Izvor: BSC HAPPY
31.01.2023 u 12:45
0

„TRESEM SE ZBOG LEKA“ Selena Gomez boluje od TEŠKE BOLESTI, javnost zabrinulo STRAŠNO DRHTANJE njenih ruku! (FOTO)

Selena je zabrinutim pratiocima rekla da je to posledica nuspojava njenih lekova za lupus.

Pevačica i glumica Selena Gomez (30) nedavno je podelila video na Tik Toku gde se šminka, a njeni fanovi su primetili da joj ruke strašno tresu.

Gomezovoj je 2014. dijagnostikovan lupus, autoimuna bolest koja napada tkiva i organe obolelih. Selena je 2017. godine imala operaciju bubrega, nakon što je njen bubreg počeo da se gasi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Pevačica je o borbi sa teškom bolešću posebno pričala u dokumentarnom filmu „Moj um i ja“ (My Mind & Me) iz 2022. godine.

– Ujutru kada se probudim odmah počnem da plačem jer me sve boli – rekla je Gomezova u pomenutom filmu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter