Izvor: index.hr
25.04.2023 u 12:26
0

Silvester Stalone se STIDI SVOJE ULOGE: „Najgora je u celom SUNČEVOM SISTEMU“ VIDEO

Možda je glumac s više od pedeset godina staža u poslu, ali...

Možda je glumac s više od pedeset godina staža u poslu, ali Silvester Stalone je priznao da nisu svi njegovi filmovi bili veliki uspesi, a zvezda Rokija čak je tokom intervjua nazvala jedan film u kojem je glumila jednim od najgorih filmova u celom Sunčevom sistemu.

Stalone je ranije priznao da je kao mlađi glumio u filmu za odrasle, čime se baš i ne ponosi. U to se vreme borio da se probije u filmsku industriju i nakratko je bio beskućnik, ubrzo nakon što se preselio u Njujork. Nakon što je proveo tri nedelje na autobuskoj stanici, video je reklamu za softkor film „The Party at Kitty and Stud’s“ i iz očaja se odlučio na audiciju.

U prethodnom intervjuu za Plejboj rekao je magazinu da je morao ili „da snimi taj film ili nekoga da opljačka“ nakon što je iznenada izbačen iz stana. „Bio sam na kraju, na samom kraju“, iskreno je priznao Stalone. Srećom, glumac je zaradio 200 dolara za svoju ulogu iz 1970. i uspeo je da se vrati s ruba bankrota.

Ali postoji još jedan film zbog kojeg slavni glumac još više žali. Prema rečima 76-godišnjeg glumca, mrzeo je scenario za „Stop! Or My Mom Will Shoot“ i bio je namamljen na ulogu tek nakon što je čuo da je njegov suparnik Arnold Švarceneger zainteresovan.

Stalone je snimio „Stop! Or My Mom Will Shoot“, koji je bio kritičarski neuspeh. Iako je na kraju zaradio preko 70 miliona dolara, glumac još uvek duboko žali što je glumio u filmu.

„Najgori film koji sam ikad napravio, možda jedan od najgorih filmova u celom Sunčevom sistemu, uključujući vanzemaljske produkcije koje nikad nismo videli. Crv bi mogao da napiše bolji scenario od ‘Stop! Or My Mom Will Shoot'“, ogorčeno je rekao novinarima 2006. godine.

Čak se našalio da je film delovao poput kontrole rađanja rekavši: „U nekim zemljama – Kini, verujem – prikazivanje „Stop! Or My Mom Will Shoot“ jednom nedeljno na državnoj televiziji spustilo je natalitet na nulu. Kad bi ga prikazivali dvaput nedeljno, verujem da bi za dvadeset godina Kina izumrla.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter