Izvor: index.hr
21.04.2023 u 17:29
0

Simpsonovi SKENIRAJU Megi na kasi: Ima li BEBA BAR KOD? VIDEO

Retko ko se ne seća uvodne špice

Retko ko se ne seća uvodne špice kultne animirane serije „The Simpsons“, a jedan njen deo posebno je zanimljiv.

U jednom delu uvodne špice Mardž u supermarketu ne obraća dovoljno pažnje na svoju ćerku Megi, što dovodi do toga da njenu Megi skeniraju na blagajni. Ali zašto Megi skeniraju? Ima li ona uopšte bar kod?

Reč je o zanimljivoj dosetci kreatora serije Meta Groeninga. Naime, u prvim epizodama „Simpsonovih“ blagajna naplaćuje 847.63 dolara za najmlađu članicu porodice Simpson, a brojka odgovara jednoj činjenici iz vremena nastanka serije. Groening je ranije potvrdio da je u godini kada su „Simpsonovi“ objavljeni (1989.) procenjeni mesečni trošak za dete u SAD-u bio tačno 847.63 dolara.

Brojka je dodata kao Groeningova interna šala, ali tokom godina se menjala. Nedavno su gledaoci mogli da vide kako ukupni račun za kupovinu iznosi 243.26 dolara pre nego što Megi skeniraju na blagajni, a tada se udvostručuje na 486.52 dolara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter