Izvor: index.hr
25.04.2023 u 17:16
0

Fudbaleru supruga ZAGORČALA ŽIVOT, obratila se njegovoj LJUBAVNICI: „Poklanjam ti ga“

Život mu se pretvorio u pakao

Francuskom fudbaleru Lukasu Hernandezu, koji igra za Bayern München, ovih dana se privatni život pretvorio u pravu noćnu moru.

Hernandez je u Kataru doživeo ozbiljnu povredu zbog čega je bio primoran da propusti ostatak fudbalske sezone. Međutim, iako ga nije bilo na fudbalskom terenu, zbog ljubavnog skandala ipak se našao u centru pažnje. Naime, njegova supruga Amelia Ljorente odlučila je da ga ostavi zbog toga što ju je varao.

Amelia je sa suprugom odlučila da se obračuna putem Instagrama gde je otkrila da fudbaler ima ljubavnicu, a takođe je javno objavila njeno ime i poručila joj da joj rado poklanja svoga supruga.

„Možeš prestati da igraš na dve strane, Lukase. Kristina Bućino, poklanjam ti ga. Nemoj samo zaboraviti da imaš dvoje dece koju uopšte ne dolaziš da vidiš“, napisala je na Instagram storiju i podignula pravu buru reakcija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter