Izvor: KURIR.RS/24 SATA.HR
01.02.2023 u 11:36
0

GEORGINA RODRIGEZ I KRISTIJANO RONALDO ŽIVE U ČISTOM LUSKUZU: Dok čekaju vilu borave u OVOM HOTELU i za noć daju po 3150 EVRA!

Fudbaler Kristijano Ronaldo (37) i njegova supruga Georgina Rodrigez (29) već mesec dana žive u luksuznom hotelu u Rijadu u Saudijskoj Arabiji dok se ne presele u novu vilu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kristijano Ronaldo
FOTO: PRINTSCREEN

Zajedno sa decom borave u hotelu „Four Seasons“, gde su iznajmili 17 soba između 48. i 50. sprata za 3150 evra po noći, piše Dejli mejl.

Kristijano Ronaldo
FOTO: PRINTSCREEN

Odseli su u Kraljevskom apartmanu ukupne površine 350 kvadratnih metara. Stan se sastoji od belog mermernog kupatila sa dva lavaboa, hidromasažnom kadom i tušem i predivnim pogledom na grad.

Ronaldo će izdvojiti više od 280.000 evra za mesec dana boravka u hotelu, procenjuju britanski mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter