Izvor: Kurir/espresso
23.05.2023 u 11:55
0

GLUMICA DOŽIVLJAVALA VELIKE NEPRAVDE ZBOG IZGLEDA: Bilo mi je teško da dokažem, da nisam samo zgodna i kovrdžava!

Lidija Vukićević svojim izgledom otkako se pojavila na sceni privlači pažnju gde god se pojavi.

Poznata po ulogama u „Žikinoj dinastiji“, „Boljem životu“ i „Igri sudbine“, ne krije da je zbog predrasuda decenijama doživljavala velike nepravde.

Lidija Vukićević je jednom prilikom navela da su joj počeci u glumi bili mnogo teško.

– Počeci su mi bili najteži, želela sam da se dokažem. U svom prvom intervjuu sam rekla: „Ja sam glumica sa mozgom“, to mi je bilo teško da dokažem – kazala je Lidija Vukićević na početku, pa nastavila:

– Ljudi su me doživljavali kao zgodnu, kovrdžavu crnku, a ja nisam želela da me ocenjuju po izgledu i da me osporavaju. Želela sam da steknem poštovanje i najvažnije mi je što sam to uspela.

Zbog svojih postupaka često je nailazila na nerazumevanje okoline.

– Bila sam dosta buntovna i često kažnjavana. Ulazila sam u sukobe sa rediteljima kada god bi postojao neki uslov za ulogu – zaključila je tom prilikom ponosno za medije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter