Izvor: KURIR.RS
07.02.2023 u 20:11
0

HARALA JE DEVEDESETIH GODINA A IZGLEDALA SASVIM DRUGAČIJE! Ivana Stamenković Sindi promenila lični opis, sada je prava BOMBA!

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi (43) još kao mlada ušla je u svet šoubiznisa, ali danas izgleda poptuno drugačije u odnosu na početak karijere.

Naime, Sindi nije odolela trendu plastičnih operacija, raznih korekcija, pa ni fotošopiranju fotografija.

Na javnu scenu je kročila sa samo šesnaest godina, a javnost ju je zapazila zbog provokativnog načina odevanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Danas je ostala dosledna tome, frizuru nije menjala, ali zato sve ostalo jeste. Počevši od zatezanja lica, operacije nosa, usana, grudi, pa do drugačijeg iscrtavanja obrva, a tu su i brojni tretmani za podmađivanje lica.

Često se na društvenim mrežama mogu videti komentari da u petoj deceniji izgleda kao bomba, a ona je isticala da je za sve zaslužna genetika. Sa druge strane su kritičari koji kažu da im se više dopada Sindi sa početka karijere, a ne ova sa nekoliko kubika silikona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter