Izvor: KURIR/STAR
17.01.2023 u 16:31
0

HODNIK, STEPENIŠTE, KUPATILO SVE U MERMERU: Ovo je LUKSUZNA vila Sanje Đorđević od 320 KVADRATA koju prodaje za 525.000 EVRA

Sanja Đorđević navodno je odlučila da proda velelepnu kuću u Jajincima za koju navodno traži 525.000 evra i prodaje je više od godinu dana.

Naime, njena ćerka želi da se odvoji od roditelja pa je pevačica u dogovoru sa mužem rešila da proda kuću od 320 kvadrata i kupi dva luksuzna stana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Sanja je vilu renovirala pre pet godina od poda do plafona.

Njen omiljeni kutak je terasa o kojoj je vodila posebno pažnju, jer kako tu kaže najviše provodi vremena i ima trač partije sa drugaricama.

Kuća je veoma prostrana, sa mnogo svetlosti, i ne može da je čisti i sprema sama pa ima kućnu pomoćnicu.

„Kad su veliki poslovi, jednom u petnast dana se peru svi prozori, i tada kućna pomoćnica dobije pomoć“, otkrila je Sanja.

Cela kuća joj je u najsvetlijim zemljanim tonovima, bež, bela, uređena sa mnogo ukusa i sa zlatnim detaljima – vaza i sat.

Stepenište i podovi su urađeni od mermera, kao i prostrano kupatilo.

Na svakom koraku su slike i fotografije, a značajno mesto zauzima i ikona Bogorodice.

Sanja planira, navodno, da proda kuću i da kupi dva stana na Beogradu na vodi, a ima jedan uslov a to je da imaju ogromnu terasu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter