Izvor: KURIR/jutarnji.hr
20.03.2023 u 13:38
0

HRVATSKOJ GLUMICI DETE SPASILO ŽIVOT! Imala je MALIGNU BOLEST, a za sve je saznala nakon porođaja: Bilo je šokantno saznanje!

Glumica Darija Lorenci Flac i njen mentor Ivan Jarnec bili su plesni par u jednoj emisiji, a glumica je u uvodu emisije prisetila teških situacija iz prošlosti, budući da je tokom rata pobjegla iz rodnog Sarajeva.

– Stvarno volim da živim. Bilo je nekoliko zaista teških izazova u mom životu. Prvi je bio kada sam sa 16 godina došala sam ovde bez roditelja, u Zagreb iz ratnog Sarajeva. Prvo prođeš kroz taj strašno težak proces, nosiš se sa činjenicom da ti se život više nikada neće vratiti. Druga situacija je rođenje mojih dečaka koji su rođeni dva meseca ranije. Nema prognoze tih prvih dana i zapravo ne znaš da li će oni ikada progovoriti i kakve će biti posledice.

Kada sam rodila treće dete imala sam bolest koja je bila maligna. U stvari, moje dete mi je spasilo život jer je cela priča otkrivena na vreme, ali je bilo šokantno saznanje odmah po rođenju deteta – otkrila je glumica na ivici suza.

Darija ima 14-godišnje blizance Frana i Maka i šestogodišnjeg Tina. Posle nastupa žiri ju je pohvalio da je bila opuštenija.

– Važnu životnu lekciju pretvorila si u pokret – kada je najteže, moramo da pronađemo svetlo u sebi i da se borimo – poručila joj je Franka Ćorluka.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter