Izvor: KURIR.RS
24.03.2023 u 10:29
0

ILDA ŠAULIĆ SNIMA PROJEKAT POSVEĆEN ŠABANU: Četiri godine skupljam hrabrosti za ovo

Pevačica Ilda Šaulić odlučila je da će pesme pokojnog oca, legende narodne muzike Šabana Šaulića prepevati u novom aranžmanu, te će ih publici predstaviti u novom ruhu.

 

– Četiri godine merim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najlepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja dela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla… Sve vreme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoje ćerka najviše na svetu – napisala je Ilda.

 

Ilda je nedavno gostovala u emisiji  i otkrila da često peva tatine pesme na nastupima.

– Pevam, da i to vrlo često. To je postao standard na mojim gostovanjima i uvek je ta reakcija na njegove pesme fenomenalna. Ljudi poštuju, vole i pevaju iz sveg glasa i zbog toga sam mu na neki način i bliže. Pesma je moj život i na neki način zahvalna sam što sam počela da se bavim istim poslom kao moj otac. To je ta neka naša spona koju smo imali nas dvoje poslednjih godina – rekla je Ilda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter