Izvor: KURIR.RS
01.02.2023 u 12:00
0

INDI U NOVOM PROBLEMU: Zaustavila je POLICIJA, napravila VELIKI PREKRŠAJ, sledi joj DRASTIČNA KAZNA

Pevačicu Indiru Aradinović Indi jutros je zaustavila saobraćajna policija i napisala joj prekršajnu prijavu jer je vozila bez vozačke dozvole, koja joj je oduzeta pre nekoliko dana.

Kako se saznaje, pevačica je zaustavljena na Karaburmi, gde inače živi u „alfa romeu“. Protiv nje je napisana prekršajna prijava. Prema našim saznanjima, njoj je vozačka dozvola oduzeta na tri meseca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema zakonu, za ovo delo je predviđena je kazna zatvora od najmanje 15 dana ili novčana kazna od 100.000 do 120.000 i 14 kaznenih poena. A uz ove mere ide i nova zabrana upravljanja vozilom od najmanje osam meseci.

Podsetimo, prošle nedelje izbio je veliki skandal kada se u medijima pojavio snimak tuče sestara Indi i Edite Aradinović.

– Ne mogu da pričam o samom razlogu sukoba i okidaču za to. To je previše intimno. Odmah posle toga smo Edita i ja otišle na kafu, mama je bila s nama, izgrlila nas je i izljubila, rekla nam je da uvek budemo takve – rekla je Indi.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter