Izvor: KURIR/INFORMER
16.03.2023 u 19:15
1

INVENSTITORKA! Sandra Afrika zgrnula MILIONE, od stanova 3.700.000 EVRA

Pevačica Sandra Afrika zaradila je čak 3,7 miliona evra od zidanja zgrada u Šapcu.

Sandra je uplovila u biznis sa menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom, sa kojim je izgradila dve zgrade. Od prve, koja ima 13 stanova, zaradila je dva miliona evra, dok je druga od 11 stanova još u fazi izgradnje, ali su procenili da će od nje uzeti 1.700.000 evra.

– Sandra je postala prava investitorka, odlično se razume u biznis u koji ju je uveo bivši dečko. Ona i Mikiša su posle raskida postali poslovni partneri koji odlično funkcionišu. Kada su stanove u prvoj zgradi rasprodali brzinom svetlosti i uzeli dva miliona evra, odmah su uložili novac u izgradnju druge, čiji se radovi privode kraju. Većinu stanova su prodali u sivoj gradnji. Jedan fudbaler, čije ime kriju, kupio je penthaus od 200.000 evra. Taj stan je najskuplji, ima tri sobe i celom dužinom terasu, kao i dva kupatila. Ostali stanovi koštaju oko 150.000 evra. Svaki stan ima svoje parking mesto, a zgrada ima obezbeđenje koje brine o sigurnosti svih stanara – kaže izvor blizak pevačici.

– Izgrađene su po najmodernijim standardima, a imaju sisteme koji doprinose manjoj potrošnji energije. Svi stanovi su luks, jer se vodilo računa o materijalima koji su korišćeni za zidove, podove, stolariju i grejanje. Niko ne može da veruje da takvi stanovi postoje u Šapcu. Zato su se i prodali tako brzo, jer su imućni ljudi želeli da žive baš u takvim zgradama.

– Sandra i Mikiša su već počeli da traže novi plac, jer im je u planu da izgrade još jednu zgradu. Najverovatnije će ponovo graditi u Šapcu, a u budućnosti planiraju da prošire posao i na druge gradove u Srbiji. Shvatili su da im posao investitora ide od ruke, pa žele da zgrnu još love.

Zanimljivo je to da Sandra nijedan stan u Šapcu nije ostavila za sebe.

– Svi su na prodaju! Živim u Beogradu, gde imam stan, pa mi ne treba još jedan – kaže Afrika.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “INVENSTITORKA! Sandra Afrika zgrnula MILIONE, od stanova 3.700.000 EVRA”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter