Izvor: KURIR/BLIC
01.02.2023 u 14:00
0

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA NIKOLE ROKVIĆA I BOJANE! Srećna porodica na okupu, stižu pohvale sa svih strana, da se NAJEŽIŠ! (FOTO)

Supruga Nikole Rokvića, Bojana Barović, nedavno se porodila i na svet donela ćerku kojoj su dali ime Angelina.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

 

Bojana Barović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Bojana i Nikola imaju već sina Simeona i ćerku Leonu, a sada su ponosni roditelji objavili njihovu zajedničku fotografiju.

Nikola Rokvić
FOTO: INSTAGRAM

„U punom sastavu“, napisali su Bojana i Nikola, a na fotografiji su pozirali sa decom i nema sumnje da su presrećni što su postali bogatiji za još jednog člana.

„Jedna zdrava i bogata porodica“, „prelepi ste, svaka čast“, „predivni ste, iskrene čestitke“, nizali su se komentari ispod objave.

Inače, Anagelina je žensko ime nastalo je od imena Anđela. Izvorno je grčkog porekla. Nastalo prema grčkoj riječi „αγγελος“ što znači anđeo. Ime predstavlja anđela, glasnika.

– To je najveća radost i najveća sreća koju čovek može da spozna. Mislim da, od kad sam dobio prvo dete, shvatio sam da sve ostalo može, a i ne mora da bude. Ovo je nešto što je primarno, što je istinska vrednost. Jednostavno ta ljubav bez ikakvih kompromisa, bez ikakvih traženja, jednostvano porodica je uvek temelj svega – pričao je Nikola.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter