Izvor: Kurir.rs
31.07.2023 u 15:41
0

ISPLIVALO PRAVO ZANIMANJE MANEKENKE KOJA SE UDALA ZA PRINCA: Anika uživa OKOVANA ZLATOM, a ovo je njeno pravo zanimanje!

Bivša manekenka i modna novinarka Anika Božić Al Saraj (35) udajom za arapskog biznismena, Jusufa Al Saraja, koji je rodom iz Palestine, skrenula je veliku pažnju domaće javnosti.

ČUVENA MANEKENKA OPORAVLJA KOŽU PO UZORU NA NOVAKA ĐOKOVIĆA: „Probala sam sve što postoji protiv celulita“

Anika je rođena u Sremskoj Mitrovici, a odrasla u Beogradu. Potiče iz dobrostojeće porodice stomatologa. Završila je Fakultet političkih nauka u Beogradu, da bi studije potom nastavila na univerzitetu Maragoni u Parizu.

Anika je mnogim devojkama modna inspiracija, svaka njena objava na Instagramu pomno se prati, a pratioci mogu svakodnevno da vide delić njenog života „na visokoj nozi“. Par živi na relaciji Pariz – Kairo, a ponosni su roditelji sina Omara. Iako je udata za bogataša, Anika nije želela da odustane od karijere, te i dalje sama zarađuje. Bavi se modom, ima svoj blog, a piše i kolumnu za jedan modni magazin.

Kad god joj obaveze to dozvole, Anika dolazi u Srbiju i posećuje porodicu i prijatelje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anika Bozic Al-Sarraj (@anika_bozic)

„Kao na to da su javnom mnjenju uvek potrebni novi junaci, neko koga će da vole, mrze, potrebne su bajke, prinčevi, priceze, potreban je momenat poistovećivanja, ali i momenat nedostižnog… Ja sam samo jedan od junaka u bajkama koje mediji serviraju konzumentima.

„Deo programa hleba i igara. Zavisi ko predstavlja moj život galmuroznim i gde. Hajde da budemo realni i zapitamo se kada smo poslednji put pustili u etar sliku koja dokumentuje naš boravak u biblioteci ili usisavanje kuće?“, rekla je ona nedavno.

Anika je otkrila kako se upoznala sa svojim sadašnjim suprugom, kao i koje je njegovo pravo poreklo, jer se u medijima spekulisalo da je princ i šeik.

„Upoznali smo se preko zajedničkog prijatelja. Ako je neko poreklom Palestinac, ne može da bude šeik ili princ. Pretpostavljam da je od prvog momenta reč princ bila korišćena kao metafora“, rekla je Božićeva, a onda otkrila kako se oseća u ulozi majke.

„Na prvi kasting sam otišla na nagovor i uz pratnju moje mame sa trinaest godina, bila sam iznad prosečno visoka i mršava. Mogu slobodno da kažem i pomalo čudne strukture lica. Baš ono što su (bar u to vreme) agenti tražili. Roditelji nisu odobrili ponuđeni angažman u inostranstvu i moje ozbiljno bavljenje manekenstvom je moralo da sačeka do punoletstva.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter