Izvor: KURIR.RS
07.02.2023 u 22:35
0

IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! Drugarice Sari Jo priredile vikend IZ BAJKE, pevačica podelila HIT FOTKE!

Sara Jovanović, pre tri meseca, obeležila je rođendan sa svojim partnerom u tišini i intimi, ali drugarice su za nju imale specijalno iznenađenje, koje se realizovalo nešto kasnije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, zbog poslovnih obaveza grupa devojaka nije mogla da se organizuje ranije, ali se sada trud isplatio te su otišle na dogovoreno mesto i napravile uspomene za ceo život.

– Moje žene za rođendan su mi poklonile spa vikend koji smo ikskoristile tek sad, tri meseca kasnije. Retroaktivno kačenje može da počne – napisala je Sara.

Dunja Jovanić, Sara Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Dunja Jovanić jedna je od drugarica koje su zadužene za njeno iznenađenje, te su se zajedno na društvenim mrežama pohvalila provodom i smejanjem do suza.

Dunja Jovanić, Sara Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Njih dve su sa svojim pratiocima delile najsmešnije trenutke, a pozitivni komentari su samo pljuštali.

Dunja Jovanić, Sara Jovanović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kurir.rs/J.M.Đ.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter