Izvor: KURIR.RS
16.05.2023 u 07:30
0

„JA SAM SLAĐA, ALKOHOLIČARKA“ Pevačica pije više od supruga, ali na Đanijevom slavlju neće preterivati

Pevačica Slađa Alegro pojavila se na svadbenom veselju koje je organizovala porodica Trajković i tom prilikom je otkrila da voli da popije, čak više i od supruga, ali da večeras neće preterivati. Popiće samo jednu kajsiju, a mozda i dve da se opusti.

 

– Neću piti ništa. Možda jednu ili dve kajsijice. Ja sam Slađa, alkoholičarka sam, šalim se(smeh) . U posle vreme baš slabo pijem. Pogotovo kad radim ili kad sam okružena kolegama, gledam da to sve bude sa merom. Ja kad popijem, moj ludi karakter izbije, ali vesela sam kao i uvek. Ima ljudi koji zaista ne bi trebalo da piju. Ja više pijem od supruga, ali nikad stvarno nisam prešla granicu – rekla je Slađa za Kurir, a potom otkrila detalje najvećeg pijanstva:

– Moguće da je to bilo baš davno, pre dvadeset godina. Zanimljivo je bilo, ali ne moramo više ponavljati. Votku sam pila – rekla je pevačica.

Podsetimo, sin Radiše Trajkovića Đanija i Slađane Trajković, Marko Trajković, danas je u Hramu Svetog Save izgovorio sudbonosno „da“ svojoj izabranici Minji. Mnogobrojne kolege pevača, ali i prijatelji i rodbina došli su da prisustvuju najlepšem danu mladenaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter