Izvor: HAPPY BSC
23.01.2023 u 19:23
0

„JEDNOSTAVNO JE SAVRŠEN“: Koneli (52) je pohvalila 60-godišnjeg Kruza, a EVO i ZBOG ČEGA

„On tako lepo glumi taj lik i mislim da to apsolutno zaslužuje“, rekla je Dženifer Koneli o Tomu Kruzu

Dženifer Koneli želi da Tom Kruz bude nagrađen dodelom Oskara .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

U novom intervjuu za Varieti na Sundance Film Festivalu u nedelju, Koneli (52) je pohvalila 60-godišnjeg Kruza u ulozi Pitera „Maverika“ Mičela u nastavku filma Top Gun iz 1986. u režiji Džozefa Kosinskog „izvanrednim“.

„On radi neverovatan posao. On je izvanredan kao osoba i fantastičan kao glumac, i mislim da je jednostavno savršen“, rekla je Konelli, koja igra Peni u Top Ganu

„Mislim da je film zaista dobro snimljen i da je zaista teško snimiti takav film“, nastavila je glumica, govoreći o Kruzovim naporima na filmu.

„Takođe, razmišljajući o Tomovom radu, razmislite o stvarima koje je uradio za tu ulogu. Pored svih stvari na terenu i koliko je divan u tim scenama i stvaranju tih odnosa… Mislim da je odnos koji ima sa Majlsom [Telerom] Njegov lik je tako lep i dirljiv.“
„Ali posao koji je uradio da bi postigao te sekvence letenja, to je nešto drugo“, dodala je o Kruzovoj sklonosti ka divljim vratolomijama, što je uključivalo njega i druge glumce koji su zapravo leteli na zadnjem sedištu pravih F-18 za film.

Nominacije za Oskara biće objavljene u utorak, 24. januara. Iako je Cruise dobio nominaciju za najboljeg glumca za film na dodeli nagrada Critics Choice Avards , izgubio je od Brendana Frejzera iz filma The Vhale .

U maju 2022, Koneli i drugi članovi glumačke ekipe Top Gana pohvalili su rad sa Kruzom  na projekciji filma u Njujorku.

„Rol na početku filma, bio je tako impresivan i tako dirljiv i on je zaista izvanredan glumac , tako da je bilo zaista lepo, i bilo je lepo videti priznanje i gledati ga kako to vidi“, rekao je Koneli za PEOPLE na vreme, govoreći o odavanju počasti Kruzovoj karijeri predstavljenoj na Filmskom festivalu u Kanu 2022.

„Jedna od stvari za koje mislim da smo svi uzeli kada smo snimali sa Tomom jeste da se pobrinemo da publika bude uz vas — na primer, ‘Uvek se seti publike kada nešto praviš’“, rekao je član glumačke ekipe Džej Elis o saradnji.

„Neko je platio svojih 16, 14 dolara, šta god da je, da bi došao da gleda vaš film. Kao, vaš je posao da ih zabavite“, dodao je on.
„To je bukvalno [Kruzov] način razmišljanja“, nastavio je Elis tada. „Kao: ‘Moj posao je da te zabavljam, potrošio si svoj novac da bi došao da me gledaš u filmu , ja ću se pobrinuti da odeš zabavljan.’ “

„I onda lično, jedina stvar koju je stalno govorio bila je: ‘Uzmi sve, samo sedi u to, uzmi sve, odloži, stavi u potiljak i samo se uveri da si prisutan i sa svojim drugovima.’ I mislim da je svako od nas to uradio“, priseća se Elis.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter