Izvor: KURIR.RS
27.01.2023 u 18:13
0

„JEDVA SMO SKLAPALI KRAJ SA KRAJEM“: VOJAŽ ODRASTAO U TEŠKOM SIROMAŠTVU!

Mladi treper Mihajlo Veruović Vojaž, koji je po mišljenju mnogih zablistao u voditeljkoj ulozi na MAC manifestaciji, osvojio je dve nagrade, a onda je u razgovoru sa novinarima otvorio dušu i otkrio mnoge nepoznate detalje iz privatnog života.

Vojaž, koji ljubavni život krije kao zmija noge, trenutno je u žiži interesovanja nakon što je raskrinkao njegovu vezu sa mladom influenserkom, međutim, pevač kao po običaju negira ove navode.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Mihajlo se najpre osvrnuo na nagrade, te je istakao da je prenosan na sebe i svoj tim.

– Prezadovoljan sam, puno smo moj tim i ja radili na ovome. Zahvalio bi se svima koji su glasali – ističe Vojaž, koji negira da je u vezi sa mladom influenserkom.

– Ljudi uglavnom vole da prave teorije zavere. Nemam zaista nikakve veze sa tom devojkom – rekao je Mihajlo, a opnda je progovorio o siromaštvu.

– Ja sam tada dosta bio nezreo, a dolazim iz mesta gde stvarno ništa nisam imao. Moji roditelji su zajedno imali ukupnu platu 300 evra. Hranili smo se sa 50 evra. Kad se oplate sve računi, ništa nam ne ostane. Dolazim iz siromašne porodice. Kada iz te situacije dođeš do toga, da kao mlada osoba zaradis novac i stekneš popularnost, slava ti udari u glavu. Što se meni desilo na početku karijere – iskren je bio Vojaž

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter