Izvor: nportal
27.05.2023 u 12:41
0

JELENA RADANOVIĆ OTKRILA BOLNU ISTINU NAKON NAPADA BIVŠEG MUŽA: Dete nam je autistično!

Jelenu Radanović, suprugu poznatog pevača Slobe Radanovića, fizički je napao njen bivši muž ispred njene kuće u Višnjičkoj banji.

 

JELENA se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila sve detalje ovog događaja

U trenutku napada Jelena je bila sa svojom trudnom sestrom, koja ju je odmah odvezla u Urgentni centar, gde je provela više od tri sata.

Jelena je izašla iz bolnice sa zavijenom nogom i snimcima povreda, a uz nju su sve vreme bila dvojica nepoznatih muškaraca.

Ona se sada oglasila na društvenoj mreži Instagram i otkrila sve detalje ovog događaja

https://happytv.rs/glamur/slavlje-u-sevilji-nemanja-gudelj-napravio-iznenadjenje-trudnoj-anastasiji-za-rodjendan/578005/

– Od kad sam napustila bivšeg muža stalno sam na sudovima na kojima pokušava da izbegne plaćanje alimentacije, pozivana sam u policiju zbog njegovih raznih lažnih prijava, a u centar za socijalni rad i dalje idem da odgovaram na pitanja. Trudna sam išla u sve ove institucije. Doživela sam mnogo nepotrebnog stresa. Naš sin je autističan. Jedina obaveza koju moj bivši suprug ima oko naše dece je delom finansijska i najviše se odnosi na lečenje. Pošto su naša deca tužena ja moram da idem na sud kao njihov zastupnik. To jako dugo traje i iscrpljujuće je emotivno i finansijski – napisala je Jelena i nastavila.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter