Izvor: Kurir
18.05.2023 u 11:13
0

JK POBESNELA NA TAMARU JER PLJUJE PO PEVAČIMA: „Gremlin iz noćnih mora da ĆUTI“

Jelena Karleuša pobesnela je na Tamaru Đurić koja je iznela svoj stav o pevačicama.

Starleta je naime, izjavila da pevači nisu merodavni da govore o tome da li društvene mreže treba da postoje ili ne, što je Karleušu izrevoltiralo.

– Gologu*e pevaljke sada pričaju da ne treba da postoji Instagram, a neke u svojim spotovima imaju scene u kojima pucaju i melju mozak. Uglavnom ku*ve pričaju o poštenju. Pevači treba da se bave samo pevanjem – rekla je Tamara

Na ove njene reči, pop zvezda joj je brutalno odgovorila na Instagramu.

– Vreme je da stanem u odbranu svojih koleginica i cele branše. Svako nebitan, bez škole i zanimanja i ikakvog moralnog pokrića na Balkanu daje sebi za pravo da vređa jednu pevačicu, žensku muzičku zvezdu. Način na koji se pevačice u Srbiji vređaju, omalovažavaju i nazivaju pogrdnim imenima nigde u svetu nema. Ovde svaki pas može da digne nogu i popiša, svaka nakaza da priča o izgledu pevačica, a svaki ološ da sudi o moralu javnih ličnosti. Pevačice u našoj zemlji su profesija ravna boksu! Mi smo kao vreće za udaranje i istresanje, meta svake isfrustrirane budale. Balkan ne poštuje velike ženske zvezde u šoubiznisu. Bravo za Nadicu Ademov, a gremlinim aiz noćnih mora se ne ćuti – napisala je pevačica.

Tim povodom se oglasila i starleta.

– Prvo nisam prozvala pevačice vec golog*** pevaljke, pa se shodno tome i pronašla. Lažni vegan nahranjen pljeskavicama. Ako ste zaboravili golog**a pevaljka je neko ko godinama širi mržnju i govor preko istih mreža. Bavi se sociologijom i i peva među buricima na Kopaoniku dok Prijovićka peva u Grandu. Bila si mozda i zanimljiva nekada dok nisi postala ovoliki poltron i neko ko je sva svoja g**** pojeo posle vređanja i sejanja mržnje na tim istim mrežama. Pa ti si zašetnica promocije nasilja i mrznje na mrežama, da se nisi malo uplašila da te ne pozove neko na odgovornost?!?! Nista nisi uspela, pevanje ne ide, advokatura ne ide, otvori Onli fans. Nemas težinu, džaba se trudiš, sem u kilogramima. Veganka na kobasicijadi sa 200 kg – počela je izlaganje Tamara:

– Dakle ona se javila da navodno odbrani izvesnu Nadicu Ademov za koju smo još u sinoćnoj emisiji utvrdili da ne znamo ko je, te da samim tim nije ni napadnuta.Javila se u svojstvu advokata ali branila je isključivo sebe jer je ovde reč bila o golog*** pevaljkama a ne o pevačicama. Onli fans je rešenje svih problema ali neka cilja publiku sa fetišom prema debelim , sado-mazo, transeksualnim ženama – završila je Tamara izlaganje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter