Izvor: KURIR/INFORMER
21.03.2023 u 13:35
0

KAĆA ODVELA GOBELJU NA ODMOR! Sve ona plaća, noć u HOTELU ČAK 1.000 EVRA!

Katarina Grujić častila je muža Marka Gobeljića odmorom u Dubaiju! Folk zvezda i fudbaler su stigli u Ujedinjene Arapske Emirate, gde će provesti četiri dana. Kako prenose mediji, Kaća je ovog puta odrešila kesu!

 

– Kaća je odlučila da iznenadi Gobelju odmorom u Dubaiju. Sama je našla aranžman, uplatila i samo obavestila muža da spakuje kofere! Marko se iznenadio, ali se nije bunio, već je odmah pristao da „skoknu“ u Dubai. Kaća je pravo sa nastupa u Crnoj Gori otišla na aerodrom, gde ju je sa koferima čekao Marko. Zbog poslovnih obaveza njih dvoje će na odmoru biti samo četiri dana – priča dobro obavešten izvor blizak popularnom paru i otkriva koliko će pevačicu sve to koštati.

Marko Gobeljić, Katarina Grujić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Kaća mi je rekla da je izabrala hotel u kome noćenje košta 1.000 evra. Znači, samo za hotel potrošiće 4.000 evra, a da ne pričam koliko mi je rekla da će spiskati na šoping!

Pevačica i fudbaler na put nisu poveli ćerkicu Katju.

– Dok su Kaća i Marko u Dubaiju, o Katji će brinuti dadilja, koju su nedavno zaposlili. Sve vreme su na vezi sa njom – priča izvor i otkriva ko popularnom paru pravi društvo na odmoru:

– U istom hotelu je i njihova kuma Andreana Čekić, s kojom je Kaća veoma bliska. Njih dve su se dogovorile da poslednji dan odmora provedu u šopingu i da sve pare koje su zaradile na poslednjoj tezgi spiskaju na krpice.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter