Izvor: KURIR/PINK.RS
09.03.2023 u 10:57
0

KAD SUDBINA UMEŠA PRSTE! Evo koja pevačica je bila u planu da zameni Slađu Delibašić u grupi „Đogani“, ali je Vesna POMRSILA KONCE

Sudbina je umešala prste, te je Vesna postala pevačica grupe "Đogani fantastiko“

Značenje svima dobro poznate poslovice „Nije kome je rečeno, već kome je suđeno“ osetili su brojni estradnjaci, a pre skoro 20 godina, na svojoj koži su to osetile pevačice Katarina Kaja Ostojić i Vesna Đogani.

Naime, kako je Vesna svojevremeno otkrila, Kaja je zapravo trebalo da bude zamena za Slađu Delibašić, koja je tada bila deo grupe „Đogani fantastiko“, sve dok nije raskinula sa Đoletom Đoganijem.

Sudbina je umešla prste, i umesto Kaje, nova pevačica grupe „Đogani fantastiko“ je bila Vesna Đogani.

U tom periodu, Vesna je bila instruktorka plesa u Đoletovoj školi, te je sa njim krenula na Kajinu audiciju za prijem u grupu a ostalo je postalo istorija.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter