Izvor: KURIR.RS
14.05.2023 u 22:22
0

KADA SU TAKMIČARI ČULI DA SU DOBILI 12 POENA OD NAS, ZAHVALILI SU SE OVAKO: EVO KAKO JE GLASAO SRPSKI ŽIRI U FINALU EVROVIZIJE

Voditeljka Dragana Kosjerina se uključila u program Evrovizije i poslala poruku mira u svet, a zatim je rekla kome je srpski žiri dao 12 poena i poslala poljubac.

U pitanju je slovenački bend Džoker Aut (Joker Out) i pesma Carpe Diem, a pevač Bojan koji je srpkog porekla je u kameru rekao „Volimo vas, volimo vas, hvala vam“ i poslao poljubac.

Ovo su ostali poeni: 10 poena dobio je Izrael, 8 Hrvatska, 7 Finska, 6 Austrija, 5 poena dobila je Švedska, 4 Francuska, Španija 3 poena, dok su dva i jedan poen dobile Italija i Češka.

Da podsetimo, evač i glavni tekstopisac benda, Bojan Cvjetičanin je po zanimanju sociolog, a njegovi roditelji su iz Srbije.

Na albumu pod nazivom „Demoni“ bend je imao i dve pesme na srpskom, a prošle godine su nastupili na Egzitu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter