Izvor: KURIR/INFORMER
28.03.2023 u 11:36
0

KAKO ODOLETI OMILJENOJ ČOKOLADI?! Posle ideje Marine Visković više nema problema, ovako pevačica rešava najveće ISKUŠENJE!

Marina Visković je podelila sa svojim pratiocima na duhovit način kako uspeva da odoli svojoj omiljenoj čokoladi, što mnogima ne ide za rukom.

 

Marina važi za nekog ko mnogo vodi računa o svom fizičkom izgledu, pa je tako dosta disciplinovana i posvećena zdravoj ishrani i treninzima tokom cele godine.

Ipak, uprkos zdravim navikama koje je stekla, priznaje da ponekad nije lako da odoli slatkišima i omiljenim poslasticama kojima se s vremena na vreme prepusti u ograničenim količinama, a sada je poslužila kao uzor svim devojkama i pokazala kako odoleva omiljenoj čokoladi.

– To vam je kao kada sretnete svoju najveću ljubav koja nije dobra za vas i jednostavno pogledate je, nežno je pomazite i nastavite dalje srećni kroz život, zato što ste je ostavili – rekla je Marina.

Viskovićeva ističe da ne robuje stereotipima, ali i da nije nimalo skromna kada je njen izgled u pitanju.

Sve volim na svom telu. Nisam skromna nikad, volim sve. Ja se za ovo telo borim i odričem. U torbi su mi kruška i jogurt. Treba da pojedem to po mom proračunatom vremenu da budem ovako zgodna i da mogu da se hvalim. Isto tako volela bih da mi kosa bude prirodno duga i kovrdžava. Posebno volim svoja leđa i svoje ruke. Zadnjica i grudi su mi prevaziđeni, tako da ih ne stavljam u prvi plan – izjavila je nedavno za domaće medije.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter