Izvor: KURIR.RS
19.01.2023 u 23:00
0

KARDAŠIJANKA KUPILA NAKIT KOJI JE NOSILA PRINCEZA DAJANA: Krst optočen dijamantima na aukciji dostigao cenu od 187.000 EVRA!

Američka starleta Kim Kardašijan (42) je na aukciji kupila skupoceni privezak koji je nosila princeza Dajana, rečeno je iz poznate aukcijske kuće Sotebi.

U pitanju je privezak u obliku krsta, pod imenom Atalah koji je princeza nosila 1987. godine na Londoskoj dobrotovornoj gala večeri.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Inače, napravljen je od ametista i optočen dijamantima od 5.25 karata. Luksuzni privezak koji je 1920. izradio slavni britanski draguljar Garard (Garrard) je prodat za neverovatnih 163.800 funti (oko 187.000 evra), što je dvostruko više od cene koju su predviđali za ovaj komad nakita.

„Dragulji koje je posedovala ili nosila princeza Dajana retko se nađu na tržištu, a posebno kada je reč o nakitu kakav je krst Atalah, koji je u bojama, smeo i poseban“, rekao je pre prodaje Kristian Spofort iz aukcijske kuće.

Inače, Kim Kardašijan već duže vreme kupuje stvari na aukcijama koje su nosile poznate ličnosti – u svojoj kolekciji ima nešto od Elizabet Tejlor, Žakline Kenedi Onanzis i drugih.

Starleta je prošle godine izazvala bes javnosti jer je nosila za Met Galu u Njkujorku nosila legendarnu haljinu Merilin Monro. U pitanju je muzejski primerak koji je glumica nosila kada je predsedniku Kenediju pevala „Srećan rođendan“.

Muzej Ripli koji je vlasnik legendarne haljine, morao je kasnije da demantuje optužbe da je Kim Kardašijan oštetila haljinu prilikom nošenja jer njen tip tela je totalno drugačiji od Merilin Monro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter