Izvor: KURIR.RS
30.03.2023 u 10:44
0

KARLEUŠA DOBILA POKLON OD POZNATOG PEVAČA! Javno mu iskazala najdublje emocije više puta, a on joj se OVAKO ODUŽIO

Jelena Karleuša pohvalila se na svom profilu poklonom od poznatog pevača, prema kojem je u više navrata javno iskazivala svoje najdublje emocije, kao i divljenje zbog svega što je postigao, a on je sad ovim gestom dokazao da gaji ista osećanja prema umetnici.

 

Pevačica Jelena Karleuša javno je putem svog Instagram profila u više navrata iskazivala svoje divljenje prema umetniku, Boži Vreći.

Jelena Karleuša
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Ona je nedavno podržala „princa sevdaha“, a on joj je uzvratio emotivnim rečima. Međutim, pevačica se tu nije zaustavila pa je izjavila da se divi njegovoj hrabrosti i upornosti, jer je kao i ona, nailazi na osudu i sputavanje javnosti.

Podsetimo, Božo je nedavno priznao da su ga dosta sputavali i nisu podržavali njegovu različitost, ali da je on uspeo da se izbori sa tim.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter