Izvor: Kurir
19.05.2023 u 09:34
0

KARLEUŠA SE DIRLJIVIM REČIMA ZAUVEK OPROSTILA OD LANE TOKOVIĆ! Poslala snažnu poruku svim ženama, ovo će izazvati more suza

Jelena Karleuša, poznata po britkom jeziku i iskrenosti, na Instagram profilu posvetila je dirljive reči preminuloj pevačici i poslala snažnu poruku.

– Danas kada se sahranjuje Lana Toković, nije ni bitno znate li ko je ona, da li znate njene pesme ili ne. Ona je bila žena. Borila se kao i mnoge žene u Srbiji – sama. Bez zaštite, bez pomoći, podrške, para… Ali uvek ponosno, nasmejano, da dušmani ne likuju. Priča života mnogih žena, Društvo je bilo okrutno, nju je nepravda bolela. Gladna ljubavi, pažnje, kao i svaka žena. Takvim ženama, kda pružite ruku daju vam čitav svet. Takve žene ne očekuju ništa a zahvalne su do groba. U ovom našem društvu, okrutnom prema ženama, gde je žena ženi vuk, jedna lepa reč upućena ženi može da promeni čitav univerzum. Molim vas, ovaj dan ima puno minuta, potreban je samo jedan, da jednoj ženi date lepu reč, podršku, pažnju, ruku. Volite žene, branite žene, poštujte žene. I svet će biti bolje mesto. Počivaj u miru Lana, u Aleji velikana gde si prerano zaspala. Saučešće porodici – napisala je Jelena.

Dodatak ovom storiju Jelena je ubacila poruku preminule pevačice koja joj se zahvaljuje na podršci očigledno u trenutku kada joj je to bilo najpotrebnije.

Podsetimo, Lana Toković preminula je pre dva dana u bolnici posle kratke bolesti. Bila je uspehom je završila klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu. Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter