Izvor: KURIR/BLIC ŽENA
09.06.2023 u 12:32
0

„KOLIKO JE TVOG MUŽA KOŠTALA OVA POBEDA?“ Slika ruske misice napravila HAOS na društvenim mrežama: „Ovo je živa lutka, a ne žena!“

U Moskvi je 5. juna održano finale nacionalnog takmičenja lepote za udate žene, a ovogodišnja pobednica je manekenka Natalija Oskar. Najlepša gospođa Rusije dobila je pravo izbora učešća na bilo kom međunarodnom takmičenju, ali i plaćeni boravak na Baliju u luksuznom hotelu.

 

O misici se malo zna: Natalija predaje engleski, piše pesme i sama ih izvodi. U finalu je čak i izvela sopstvenu kompoziciju „Ja sam vaša mis Rusije“. Ova dama ima muža, ćerku Moniku i psa, a stiže sa Dalekog istoka u Rusiji.

– Profesor engleskog jezika, izvođač i tekstopisa, kraljica mode Dalekog istoka 2019. godine – ovo su reči kojima lepa plavuša opisuje sebe na društvenim mrežama.

Natalija je inače udata za 45-godišnjeg biznismena Romana Bezmaterniha, a sudeći po njenom Instagramu uživa u luksuznom, privilegovanom životu. Ona često deli fotografije sa luksuznih putovanja, ali i sa svojih nastupa, te detalje iz svog privatno i porodičnog života.

Ova lepotica može da se pohvali vitkom, isklesanom figurom i dugom, bujnom, plavom kosom, a uvek je tip-top doterana i kompletno našminkana.

Koliko je tvog muža koštala ova pobeda?

No, ovaj izbor nije prošao bez određenih kontroverzi. Na društvenim mrežama u Rusiji zaživela je polemika oko toga kako Natalija zapravo izgleda. Mnogi tvrde da joj je „muž kupio pobedu“, te da su njene fotografije na Instagramu fotošopirane i da u stvarnom životu izgleda potpuno drugačije.

Takođe, mrežama kruže fotografije koje su nastale tokom ceremonije dodele nagrade, a na kojima ona odaje nešto drugačiji utisak nego na onima koje sama postavlja. Natalija ima jasno vidljive bore i usne su joj vidno uvećane hijaluronskim filerima, a nos joj veći nego na slikama

„Žena je niska, ima napumpana usta, ekstenzije u kosi, kakav je to standard lepote?“, „Usta su joj bukvalno spojena sa nosem“, „Ovo je živa lutka, a ne žena“, „Nema čak ni prirodnu harizmu i šarm“, „Ona je izmišljena lepotica koja izgleda dobro samo na filtriranim fotografijama“, „Koliko je tvog muža koštala ova pobeda?“, neki su od komentara.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter