Izvor: KURIR.RS
16.03.2023 u 18:35
0

„KRVI LITAR ZA TO LEPO TELO!“: Mitar Mirić u akciji sa atraktivnom Brazilkom Mardžori

Mitar Mirić ne haje za godine, već nesmetano radi punom parom, snima nove pesme a ne usteže se ni od snimanja vrelih scena sa atraktivnim ženama.

 

Mitar Mirić
FOTO: PRINTSCREEN

Ovo poslednje potvrdio je i u spotu za svoju novu pesmu „Daće Mitar“, u kome mu je partnerka vrela Mardžori, poreklom iz Brazila, a scene su snimljene na Zlatnoj obali tokom Mitrove uspešne novogodišnje turneje u dalekoj Australiji.

Mitar Mirić
FOTO: PRINTSCREEN

„Daće Mitar krvi litar za to lepo telo…“ ori se u pesmi a Mirić se toliko uživeo u radnju da je u jednom trenutku i podigao svoju partnerku i nosio je u naručju.

Spot je odmah po objavljivanju, kako zbog specifičnog teksta tako i zbog zanimljivih scena, izazvao ogromnu pažnju, kao i brojne komentare na društvenim mrežama.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter