Izvor: KURIR.RS
30.03.2023 u 13:00
0

LJUBAVNICA MIROSLAVA ILIĆA STIGLA U BG PA OTIŠLA KOD BRENE: Iscrpljena pala u krevet, dočekalo je ŠOK BUĐENJE!

Mirjana Antonović, bivša ljubavnica Miroslava Ilića, stigla je iz Amerike u Beograd zbog suđenja koje ima sa pevačem u procesu dokazivanja očinstva njenog sina Devina.

 

Kao i do sada, Mirjana je odsela kod svoje dugogodišnje prijateljice Lepe Brene na Bežaniskoj kosi, a kako je objavila na društvenoj mreži Fejsbuk, gde je veoma aktivna, pevaćica je bila pravi domaćin i pustila je da spava do podneva.

„Nećete verovati, ne ignorišem vaše poruke, već me Brena pustila da spavam do tri po podne i sad pijem kafu, napisala je Antonovićeva uz fotografiju.

Podsetimo, Antonovićeva, s kojom je Miroslav Ilić bio pre 30 godina u vezi dok je bio u braku, na sudu je sa pevačem kako bi dokazala da je Miroslav njegov otac. Lepa Brene je svedočila na suđenju u korist Antonovićke, i sve vreme procesa joj je velika podrška.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter