Izvor: KURIR.RS
15.03.2023 u 17:32
0

„LUK BLEK JE TREBALO DA IDE NA EVROVIZIJU 2016?“ Sanja Vučić otvoreno o pobedniku pesme za Evroviziju: IMALA SAM DRUGE FAVORITE

Otkada ima solo karijeru, Sanja Vučić radi punom parom, a pevačicu smo imali priliku da gledamo 2016. kada je imala solo nastup na evroviziji, kao i 2021, kada je na ovom takmičenju nastupala u okviru grupe Harikejn.

Pevačica je iznela svoje mišljenje o ovogodišnjem pobedniku pesme za evroviziju:

– Ja sam prezadovoljna. Luku poznajem dosta dugo, od 2016. kada sam išla na Evroviziju. Čak je trebalo i on da ide sa mnom. Tada smo se upoznali i družili se. Pesma mi se jako sviđa. Nastup je inovativan i jedinstven. Imala sam još nekoliko favorita. Posebno su mi se dopale moje cure iz novog Harikejna. Bile su fantastične. Žao mi je što se nisu plasirale, ali drago mi je da se plasirao Luk Blek – rekla je Ksenija.
Mnogi pokušavaju da odgonetnu ko je koga nasledio u bendu Harikejn, a evo kakav je Ksenijin utisak:

– To je jako interesantno što nijedna ne liči ni na jednu. Svaka je svojstvena i dobro je što je tako. Ne treba da tražimo dvojnice nego da svako ima svoju priču.

Pevačica sija otkad je u emotvinoj vezi, a po njenom izgledu bi se moglo zaključiti da je emotivna veza efikasan recept za mršavljenje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter