Izvor: KURIR/ŽENA BLIC
24.01.2023 u 22:45
0

MANEKEN UMRO U 27. GODINI! Uzrok smrti još nepoznat!

Maneken Džeremi Rulemen preminuo je u 27. godini, a uzrok smrti ovog mladića još uvek nije objavljen.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

https://www.instagram.com/p/CnumPwNOQju/?utm_source=ig_web_copy_link

Tragičnu vest je na društvenim mrežama objavio čuveni dizajner Krstijan SIrijano uz veoma dirljivu poruku o Džeremiju sa kojim je sarađivao:

– Nikada nisam objavio nešto slično, ali stvarno je teško izgubiti prijatelja koji je bio tako lepa duša. Ovo je za Džeremija, najlepšeg muškarca koji je pružao toliko ljubavi svima koje je upoznao bez obzira na sve.

Ruleman je, kako kaže dizajner, bio njegova muza kao i da će ga zauvek voleti.

– Šaljem svu svoju ljubav njegovoj porodici i prijateljima koji su izgubili nekoga tako posebnog. Znam da ćemo se opet sresti jednog dana, ali sada samo želim da ga zagrlim. Lepo se odmori, Džej, mi te svi mnogo volimo! Pošaljite ljubav njegovoj porodici danas, molim vas – dodao je.

Džeremi Rulemen radio je za više modnih agencija poput „Soul Artist Management“, „Next Models“, „Core Hamburg“, „IMM Brussels“ i „The Mgmt“, prema „Footwear Newsu“.

Prema njegovom LinkedIn profilu, bio je poreklom iz Nju Džerzija, a pre nego što je počeo da se bavi modelingom odnosno manekenstvom, studirao je psihologiju.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter