Izvor: Kurir/blic
18.05.2023 u 12:02
0

MARIJA JE RAZOTKRILA! EVO KOLIKA MESEČNA PRIMANJA IMA VERICA ŠERIFOVIĆ!

Marija i Verica Šerifović provele su pet dana u Americi, a pred sam put, ćerka je nagovorila majku da podigne sve pare koje ima i pretvori ih u dolare, kako bi tamo sve potrošila.

One su bile u Americi na odmoru, gde je Verica za pet dana potrošila 530 dolara od penzije, a Marija je u svom vlogu otkrila koliko joj iznosi penzija.

– Od decembra prošle godine sam penzioner, imam 39 godina radnog staža, zajedno sa Austrijom, u kojoj imam 11 godina, što znači u Srbiji 27 godina. U Srbiji primam 35.000 dinara, a u Austriji oko 200 evra, s tim što u maju i oktobru primam duplu u Austriji – rekla je Verica, a Marija je dodala:

– Ti u ovom trenutku poseduješ 700 dolara i podići ćeš sve pare i idemo da potrošimo ušteđevinu od penzije.

Verica je na zabavnom putovanju potrošila pare na garderobu, aksesoare i stvari za kuću i po povratku u Srbiju joj je ostalo 170 dolara.

– Pošto je danas svetski dan majki, izvoli 530 dolara – obradovala ju je Marija.

– Jao šuške, da platim struju. Hvala ćero, živa bila – rekla je Verica, što je nasmejalo pevačicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter