Izvor: KURIR/PINK.RS
15.05.2023 u 08:59
0

„MENE NIKO NIJE HVALIO!“: Vesna Đogani otkrila kako je izgledao početak u grupi ĐOGANI

Voditeljka je pored ostalih ugostila i popularnu pevačicu Vesnu Đogani, koja je rekla da je u prvom delu svog života bila izuzetno nesigurna u sebe.

 

– Po tuđem uticaju sam živela. Onda sam shvatila da više ne mogu da izdržim i ekplodirala sam. Ne znam da li sam pobedila sve brige, ali je važno da sam sada srećna i zadovoljna. Apelovala bih na mlade devojke koje slušaju sada ovo da, ako žive u teksičnoj vezi, braku ili društvu, i ne shvataju ono što ih nervira, jako je bitno da to prepoznaju i utiču na to, rekla je Vesna i nadovezala se dalje:

– Ja se sećam kada sam počela da igram sa Đoletom, bile su tamo prelepe devojke, ne zna se koja je lepša, koja je zgodnija. Uglavnom su svi komentarisali kako su druge devojke lepe, a mene niko nije hvalio. Pitala sam Đoleta da li sam lepa, jer sam jako sumnjala u sebe. Prošlo je neko vreme i došla je neka žena i rekla “Pa kako očekuješ da ti neko priđe i da te pohvali kad si ovakava, prelepa, jaka, uspešna“, i onda sam shvatila da se muškarci plaše da ti priđu i udele direktno kompliment, već idu izokola,a onda i to utiče na tebe – rekla je Vesna.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter