Izvor: KURIR/BLIC
09.05.2023 u 09:15
0

MERLINOVA ĆERKA DIPLOMIRALA NA OKSFORDU! Evo čime se bavi i šta o njoj kaže slavni otac!

Dino Merlin već dugi niz godina je u skladnom braku sa suprugom Amelom sa kojom ima dvoje dece, ćerku i sina, koji se ne eksponiraju u javnosti.

Dinov, sin Hamza ima 31 godinu, a ćerka Naida je šest godina starija. Posvećena je informatičkim naukama i ima internacionalnu karijeru.

Život gradi daleko od estrade, na kojoj je njen otac jedan od uspešnijih, dok jako liči na tatu.

Završila je postdiplomske studije na Oksfordu, a o njoj i bratu Merlin se retko izjašnjava (Naida je na slici ispod skroz levo).

– Naida je rođena kad sam počinjao karijeru i u detinjstvu je doživela sve – od nemaštine do, metaforički rečeno, „kavijara i šampanjca“. Navikla se na skroman život pa je njen odgovor na moje pitanje – šta da joj donesem iz Pariza ili Njujorka uvek bio: „Tata, hvala, imam sve, samo se što pre vrati kući“ – kazao je Merlin jednom prilikom.

– Materijalno je ne zanima, za razliku od njenog mlađeg brata. Kad se Hamza rodio, više nismo imali nikakvih egzistencijalnih problema i navikao se na to da mu Amela i ja priuštimo šta god poželi. Kad njega pitam šta mu treba, i ne čeka da završim rečenicu, već ima listu narudžbina – dodao je tad u intervjuu za hrvatsko izdanje lista „Glorija“ (Naida je na slici ispod u sredini, plavuša).

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter