Izvor: KURIR/BLIC
24.01.2023 u 22:10
0

MIRJANA KARANOVIĆ U SEDMOJ DECENIJI NE IZBIJA IZ TERETANE: Objavila snimke s treninga, a komentar Jelisavete Orašanin je UBITAČAN

Mirjana Karanović oduševila je pratioce na Instagramu objavama iz teretane, gde, sudeći po njenom izgledu, često odlazi.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE 

Mirjana Karanović
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Glumica, koja je uveliko u sedmoj deceniji, i te kako vodi računa o zdravlju i izgledu, te je pratiocima na Instagramu pokazala kako naporno trenira, a mnogi su šokirani i pozitivno iznenađeni njenom fizičkom spremnošću.

Mirjana u helankama i trenerci radila veliki raspon vežbi – od trbušnjaka preko čučnjeva do sklekova.

Odmah nakon što je podelila objavu, kometari su krenuli da se nižu, kako od brojnih fanova, tako i od njenih kolega Milene Vasić, Trojpeca i Jelisavete Orašanin, koja joj je kratko poručila: „Šurilica“.

„Bravo, Miro, savršeno izgledaš“, „Tip-top, svaka čast“, „U zdravom telu, zdrav duh“, „Ti si moja inspiracija“, samo su neki od komentara oduševljenih pratilaca.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter