Izvor: KURIR.RS
26.05.2023 u 09:00
0

MIŠIĆI BILI NAMENJENI DRUGOME: Senida svoj najveći hit namenila svojoj koleginici, pa se predomislila

Najpopularnija trep zvezda na Balkanu, Senida Hajdarpašić  je između ostalog govorila i o svojoj pesmi ,,Mišići“.

 

Ona je tom prilikom otkrila da, dok je pravila pomenutu numeru, uopšte nije imala u planu i da je otpeva.

– Ja nikad nisam htela da snimim tu pesmu. U glavi sam imala drugu pevačicu, ali onda sam rekla ,,Ma ajde, ja ću“ … Bile su tu dve ili više pevačica koje su mi bile u glavi dok sam i radila tekst i onaj deo ,,Ja plešem, plešem…“ ali fora je što sam ja to onda uzela.

Kako je istakla Senida, uopšte nije očekivala da Mišići budu toliki hit.

– Svi oko mene su govorili ,,Vau, to je hit“ i stvarno jeste, ali vidiš ja sam u drugom pravcu razmišljala. Da ću da radim pesme kao što je ,,Slađana“ , kao što je ,,Bez tebe“ , ali treba nešto veselo, a ja uvek kao želim da radim nekako tužne pesme, nekako moćne tužne pesme, ali ne smem, moram da se podignem i moram ljude da podignem na koncertima, inače ono, svi ćemo rezati vene – zaključila je Senida.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter