Izvor: herba-market.co.rs
07.03.2023 u 08:02
0

NEGA PLAVE KOSE: Plavuše su uvek u modi!

Ukoliko ste se često blajhale, farbale, i dovele vašu kosu do stadijuma kada joj je preko potrebna pomoć kako bi vratila zdrav i sjajan izgled

Plavuše su oduvek važile za atraktivnije i poželjnije žene od crnki i brineta. Zapravo sve je stvar ukusa ali ono što je veoma bitno da bi vaša plava kosa bila zaista tako neodoljiva važno je da joj pružate svakodnevnu negu kako ne bi izgledala ružno i ofucano. Zbog čestog farbanja i blajhanja, kao i zbog izloženosti suncu, moru i bazenu u letnjim mesecima vaša plava kosa ima tendenciju da bude suva i ispucala, zato imamo nekoliko saveta kako da je adekvatno održavate i zadržite sjaj i mekoću.

Tokom našeg dugogodišnjeg rada uvideli smo da mnoge plavuše žele da izbegnu žute tonove na svojoj kosi. Vrlo često nam se dame obraćaju za pomoć tražeći adekvatne preparate kako bi ugasile žute tonove na svojoj kosi. Professional by Fama, vama već dobro poznati brend, je napravio celu kolekciju za održavanje plave kose, a definitivno najprodavaniji proizvod je upravo Ledeni šampon protiv žutila, GLACIAL, u koji se, žargonski rečeno, kunu sve dame koje imaju ovaj problem.

Dakle, preparat koji vam može itekako pomoći je Šampon protiv žutila, idealan za blajhano plavu i sedu kosu. Održava hladne tonove i suprotstavlja se žutim refleksijama. Bez slesa.

Ukoliko ste se često blajhale, farbale, i dovele vašu kosu do stadijuma kada joj je preko potrebna pomoć kako bi vratila zdrav i sjajan izgled, naša preporuka je svakako kombinacija sledeća tri proizvoda, koja možete koristiti pri svakom pranju.

  • Šampon za blajhanu kosu SAVE MY BLONDE. Nežno čisti, jača i čini kapilarna vlakna kompaktnim.
    Štiti plavu boju kose od uticaja UV zraka, regeneriše je i daje joj snagu i zdrav izgled uz svako pranje.
  • Maska za blajhanu kosu, veoma specifična. Obično kod blajhane kose nijanse lako blede, kosa gubi strukturu, kosa je porozna, boja je bezizražajna. Preparati iz ove linije sadrže: UV FILTER, MIKROPROTEINE i HIJALURONSKU KISELINU, a kao rezultat korišćenja ovih preparata dobija se dugotrajna refleksija, jača struktura kose, kompaktnije kutikule i sjaj.
  • Balzam za blajhanu kosu, poznatiji kao S.O.S regenerišući eliksir za elastičniju i mekšu kosu koji joj pruža pomoć pri svakom korišćenju. Oporavlja, hrani i štiti blajhanu kosu, ostavljajući je mekom, laganom i kompaktnom.

Takodje još jedan od veoma dobrih praparata za farbano plavu kosu je LIGHT MY BLONDE Šampon za farbanu plavu kosu, koji čisti, obnavlja i daje sjaj plavoj boji kose. Štiti je od uticaja UV zraka, garantujući njenu dugotrajnost i ekstra sjaj.

Maska za osvežavanje hladne plave boje sa specijalnim pigmentima koji oživljavaju sjaj hladnih plavih tonova. Bogata hijaluronskom kiselinom, sa UV filterom, obnavlja i štiti kosu, čineći je mekom kao svila.

Maska za osvežavanje tople plave boje sa specijalnim pigmentima koji oživljavaju sjaj toplih plavih tonova. Takodje je bogata hijaluronskom kiselinom, sa UV filterom, obnavlja i štiti kosu, čineći je mekom kao svila.

Pored Professional By Fama preparata za negu, imamo još jedan novitet, koji bi bilo lepo da isprobate, a to je Bulbs&Roots Srebrni šampon iz naše božanstvene organske kolekcije. Poseban šampon za plavu ili sedu kosu, sadrži ljubičasti pigment koji neutrališe neželjene žute odsjaje. Obogaćen je ekstraktom sladka, za meku, sjajnu i vitalnu kosu. Silver šampon baziran je na biorazgradivim sastojcima, sadrži specijalan ljubičast pigment sposoban da kontrira žutim refleksijama bez prljanja kože. Sa ekstraktom sladka koji je umirujući i hidrirajući: odličan saveznik čak i za blajhanu kosu.

Aroma sladka daje prijatan osećaj tokom usluge farbanjaSladak je organski uzgajen i kultivisan u Kalabriji, a izabran je baš zbog svojih umirujućih i hidrirajućih svojstava. Extrakt sladka je obijen zahvaljujući posebnoj metodi ekstrakovanja iz vode, zadržava svoja svojstva netaknutim.

SREBRNI ŠAMPON, razvijen za belu, plavu i sivu kosu, bogat je ljubičastim i plavim pigmentima. Ovi specijalni pigmenti eliminišu žutu refleksiju na kosi i održavaju boju. Pomaže da se održi originalna boja kose duže vremena. SREBRNA MASKA Obogaćena ljubičastim i plavim pigmentima. Njena specijalna formula eliminiše neželjene žute nijanse na beloj i sivoj kosi, dajući kosi srebrnkastu boju. Uklanja neželjene odsjaje na plavoj kosi. Daje kosi sjajniji i živahniji izgled. Njena formula obogaćena arganovim uljem obezbeđuje mekšu kosu.

Bez pravilne nege nema glatke i sjajne plave kose, tako da se nadam da sam vam ovim savetima malo olakšala i da ćete isprobati neke od proizvoda i biti zadovoljni svojim kosom.

DA LI JE TUŠIRANJE HLADNOM VODOM ZAISTA DOBRO ZA ZDRAVLJE?

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter