Izvor: HappyBSC
14.12.2022 u 14:48
0

Pogledajte kojih 5 boja će biti popularne u narednim mesecima!

Zima je period kada većinski svi teže tamnijim bojama.  Crno je gotovo „statement“, a tu su i nijanse braon i zelene. Ipak, čini se da će ove sezone doći do promene, te se 5 nijansi vraća u velikom stilu na modni radar.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dok su neke potpuno očekivane, druge su pravo iznenađenje poput neon zelene koja ponovo doživljava svojih „5 minuta slave“. Naravno, ne sme se zaboraviti ni neon pink, odnosno barbie je nijansa koju trendseterke već godinama održavaju  a koja će kada je moda u pitanju, svoju dominaciju njastaviti i tokom 2023.

Pogledajte kojih 5 boja će biti popularne u narednim mesecima:

SAVETI I TRIKOVI! Nega kose tokom zime

1. Ljubičasta

I ne, ne govorimo o zavodljivoj burgundy ili pastelnim nijansama već o bogatoj, raskošnoj tamno ljubičastoj koja tako dobro pristaje svakom tenu, a samo je na vama da li ćete izabrati kaput ili jaknu u ovoj nijansi, ili pak detalj poput kape ili kožnih rukavica.

2. Kamel

Kamel nijansa je možda i najmanje iznenađenje na listi, ali će defitnitivno biti zastupljena tokom zime 2023. više nego ikad. Razlog je jednostavan – ova nijansa deluje veoma elegantno i skupo, te ne čudi što je na radaru trendseterki.

3.Limeta

Limeta zelena podvukla se pod kožu zaljubljenicama u modu još tokom leta, te je pravo iznenađenje i osveženje videti da će ova boja podjednako biti zastupljena i tokom zime. It devojke posebno vole da nose rolke u ovoj nijansi u kombinaciji sa crnim autfitima čime se dodaje „malo boje“ u monotona zimska izdanja.

4.Kobalt plava

Kraljevska plava je možda i najlepša nijansa koja se vratila u velikom stilu tokom hladne sezone. Baš kao što joj i ime kaže, sa kraljevski plavom nećete pogrešiti i uvek ćete izgledati kao milion dolara.

5. Mišije siva

Siva je jedna od uobičajenih boja tokom zime, ali ove sezone tamna siva, takozvana „mišja“ je zastupljenija od drugih nijansi.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter