Izvor: Happy BSC
21.11.2022 u 16:33
0

PRIRODNO JE IPAK DELOTVORNIJE! Ulja koja pomažu u negovanju lica i tela!

Prirodna ulja za negu kože lica i tela se koriste već stotinama godina. Ukoliko se koriste pravilno, mogu biti lekovita, blagotvorna i doprineti lepoti i zdravlju kože.

Zbog visokog sadržaja nezasićenih masnih kiselina, vitamina, lecitina, flavonoida brojni su benefiti korišćenja prirodnih ulja za negu kože lica i tela. Ipak, potrebno je koristiti ih u skladu sa tipom kože.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Maslinovo ulje ima brojna blagotvorna svojstva za naš organizam pa i negovanje kože. Veoma je bogato vitaminima A i E.Posebno će prijati suvoj koži dajući sjaj i mekoću.

Zbog visokog sadržaja laurinske kiseline kokosovo ulje je odlično za masnu kožu. Antibakterijske komponente će pomoći kod kože sklone aknama. Trebalo bi ipak napomenuti da preterana upotreba kod osoba sa normalnom kožom može da dovede do preterane suvoće kože lica i tela.

Bademovo ulje veoma brzo oporavlja suvu i ispucalu kožu i bogato je hranljivim materijama i vitaminom E. Zato se preporučuje za kožu žena koje doje. Bademovo ulje se vrlo dobro apsorbuje kroz kožu i zato se koristi u farmaceutskoj industriji i proizvodnju različitih krema.

VIZIONARSKA „HANDMADE“ MODNA KOLEKCIJA SPAJA TRADICIONALNO PLETIVO I UNIKATNOST NA DELU: Talentovani „Maridruna tim“ oduševljava čak i svetske metropole nesvakidašnjim umećem!

Kakao buter je efikasna i sasvim prirodna terapija za lečenje modrica i ožiljaka jer poboljšava ćeliijski metabolizam i kapilarnu cirkulaciju. Može se koristiti i za smanjivanje bora pošto pospešuje uspešno hidrataciju kose i poglavine.

Kantarionovo ulje smanjuje upalne procese i podstiče razvoj novih ćelija kože, pa je blagotvorno kod opekotina i prilikom zaceljivanja svih rana na koži.

Ulje od susama pogoduje suvoj koži i problemima kao što su psorijaza i ekcemi. Sadrži vitamine A, B1, B6 i E, pa se ističe se i izuzetnom stabilnošću zbog velikog sadržaja antioksidansa sezamola.

Arganovo ulje je zbog visokog sadržaja vitamina E, linoleinske kiseline i karotena najbolje za suvu kožu. Zbog blagog antizapaljenskog i regenerativnog svojstva bezbedno je i za dečiju kožu.

Palmino ulje sadrži vitamine A i C a crvena boja ukazuje na beta karoten koji je izvor vitamina A. Palmino ulje je jedan od baznih sastojaka za proizvodnju krema.

Ulja grožđa i avokada pomešanog sa morskom solju i nekoliko kapi eteričnog ulja od grejpfruta je kombinacija koja može pomoći u borbi protiv celulita. Sadrži veliku količinu antioksidanasa, vitamina i minerala, dok ulje grožđa deluje i antialergijski.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter