Izvor: HappyBSC
07.11.2022 u 16:08
0

VIZIONARSKA „HANDMADE“ MODNA KOLEKCIJA SPAJA TRADICIONALNO PLETIVO I UNIKATNOST NA DELU: Talentovani „Maridruna tim“ oduševljava čak i svetske metropole nesvakidašnjim umećem!

Tradicionalno srpsko pletivo ponovo osvaja modne prestonice sveta, a u unikatne i luksuzne rukotvorine upleteni su ljubav, talenat, vizija i duša naše najlepše Srbije.

Marijana Andrić poreklom je iz Pančeva. Sa sedam godina seli se u Grčku u kojoj je odrasla, a potom i osnovala svoju porodicu. Marijanin prosfesionalni odnos sa modnom industrijom počinje dosta rano, u porodičnoj kompaniji u Grčkoj, gde je učila procese neophodne za funkcionisanje jednog uspešnog modnog brenda. Sedam godina bila je i menadžer prodaje poznatih modnih brendova.

Po povratku u Srbiju, Marijana se susreće sa dugom tradicijom pletenja na ovim prostorima, a upoznavši pletilje, njihov talenat, ljubav i predanost ka svakoj brižno ispletenoj niti, odlučuje ne samo da pokuša da sačuva dragocenost ovog ručnog rada, već i da ga oživi i osavremeni.
U misiju oživljavanja pletenja, a sa idejom o modernom srpskom brendu koji će biti prepozant u celom svetu, Marijana je krenula sa svega par pletilja, a potom ih je okupljala, tražeći ih širom Srbije, kako bi, naposletku, kreirala jedinstveni Maridruna tim.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE



Želja Marijane i Maridruna brenda, postala je dugoročna misija revitalizacije starih zanata i podsticanja lokalnog preduzetništva žena u Srbiji, kao zemlji koja neguje i poštuje svoju tradiciju i nasleđe.

Maridruna tim čine žene sa velikim iskustvom u pletenju koje su svojim požrtvovanošću i pažnjom, zajedno sa Marijanom, fokusirane na celokupan proces proizvodnje, gde se svako vlakno tretira sa mnogo ljubavi, ne bi li se napravio pre svega jedinstven, ali i luksuzan, ručno pleteni proizvod modernog dizajna.



Marijanina krajnja želja je da se što više mladih žena zainteresuje za tradiciju i očuvanje pletenja i da ovo važno nasleđe naše zemlje ne samo opstane već i da se razvija i bude jedan od prepoznatljivih simbola Srbije širom sveta i u vremenima koja dolaze.

Danas brend Maridruna izvozi svoja ručno rađena remek dela u skoro sve zemlje sveta: USA, Kanadu, Australju, UAE, Brazil, Grčku, Italiju, Nemačku, Holandiju, Belgiju, Norvesku, Francusku, Japan, Englesku, Irsku, Poljsku i Dansku i sve sa potpisom:
MADE IN SERBIA.

 Marijana Andric +381 69 4552 850

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter