Izvor: OBJEKTIV
03.10.2022 u 19:35
0

ŽELITE PUNIJE USNE? Isprobajte trik pariške šminkerke (VIDEO)

Za detaljnije objašnjenje pogledajte video

Danas su u trendu što veće i izraženije usne, te devojke pribegavaju raznim tretmanima kako bi ih uvećale. Međutim, istina je da vam ništa od toga zapravo nije ni potrebno, već da samo uz pomoću šminke i nekoliko trikova možete da postignete pune i lepe usne.

Efekat će svakako biti kratkorajan, ali je to bolja opcija nego da trošite novac na skupe tretmane u kozmetičkim salonima i izlažete se riziku.

Zbog toga je profesionalna šminkerka iz Pariza po imehnu Andrea Ali otkrila kako da uz pomoću šminke učinite da usne izgledaju punije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

Naime, ona navodi da isto kao što konturišete lice, možete da uradite i konture na usnama.

Kao prvi korak, potrebno je da napravite vizuelnu dubinu ivice usana četkicom i tamnijom nijansom pudera za konturisanje. Zatim upotrebite olovku za usne, ruž koji se nanosi četkicom i na kraju sjaj.

Pogledajte video u kojem je objašnjen proces, korak po korak:

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter