Izvor: HAPPY BSC/Milana Petković
08.05.2023 u 16:16
2

Žena MILA ĐUKANOVIĆA ne odustaje od SKUPOG: Čak i kada odlaze sa čela države, na HALJINU KEŠIRAJU 10.000 EVRA FOTO

Samo skupo!

Žena odlazećeg predsednika Mila Đukanovića, Lidija Đukanović je na krunisanje kralja Čarlsa došla u skupocenoj haljini, koju su joj mnogi Crnogorci zamerili.

Ona je za ovu svečanu priliku odabrala Valentino model, koji košta nešto manje od 10.000 evra.

Na sajtu modne kuće Valentino stoji cena 11.000 dolara, a Crnogorci su u šoku jer je Lidija čak i u momentu kada Milo odlazi sa čela države, voljna da ne odustaje od skupocene odeće.

Prema podacima Agencije za sprečavanje korupcije u Crnoj Gori, Milo Đukanović ima platu od oko 2.400, a njegova supruga mesečno zarađuje oko 1.000 evra. Prosečna plata u martu u Crnoj Gori iznosila je 781 evro.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “Žena MILA ĐUKANOVIĆA ne odustaje od SKUPOG: Čak i kada odlaze sa čela države, na HALJINU KEŠIRAJU 10.000 EVRA FOTO”

  1. Ako malo pogledate istoriju Crne Gore, viđećete da su Crnogorci to oduvijek radili , za nošnju su izdvajali velike sume novca, bez obzira na status i imovno stanje i u najskupljoj nošnji se sahranjivali…ta vrsta prezentacije je iznad nekih drugih egzistencijalnih pitanja i danas, dakle, pravi crnogorci su ponosni što su ih njihov preśednik i njegova supruga predstavljali na engleskom dvoru, kako to dolikuje Crnoj Gori…

    1
    4
    Odgovori
  2. Zato je i propala Jugoslavija.Svaka čast tradiciji,do nje treba držati.Ali sebičluk je prevagnuo.Zato je ovako sve sada kako jeste.A da je plata u Crnoj Gori 781 e nije tačno.Što bi Crnogorci išli u Slovačku i Češku da rade a kamoli u Njemačku i Austriju da je to tako.Možda u skupštini Crne Gore jedino može biti da je za nekog radnika.

    5
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter